- استان: مازندران
- حوزه انتخابیه: آمل
- شعار انتخاباتی: (تعامل جهانی رفاه عمومی منفعت ملی)
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
سیدمحمدعلی حسینی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
کارمند. حسابرس ارشد مالیاتی، فوق لیسانس مدیریت مالی، لیسانس مدیریت بازرگانی، دانشجوی حقوق.
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
بحث ورود مجلس در عزل و نصبها و بدهکار بودن آنها به افراد در موقع انتخاب
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
باید مصونیت نمایندگان بالا برود
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
مردم از نظام و مسؤولان فاصله میگیرند
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
خوب در مواردی که به نفع مردم باشد و تسریع میشود
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
عدم پاسخگویی و مسؤولیت پذیری باعث دلسردی مردم میشود
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
باز بودن درب دفتر به روی مردم، پاسخگو بودن، دریافت مشکلات، ارتباط با نخبگان و افراد فرهیخته و انتقال مشکل و بازخورد آن به مردم
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
باید در تصویب قوانین و حقوق عامه مردم پاسخگو باشد و منافع همه آنها را در نظر بگیرد در همه زمینهها. نماینده همه مردم ایران هستم. با هرزبان و قومیتی
- سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
در زمینه گردشگری با توجه به منابع و امکانات و استعداد ما زیرساختها را اجرا کنیم و اماکن ورزشی، اماکن فرهنگی، اماکن درمانی و در همه زمینههای فرهنگ کار کنیم. هتلینگ، بوم گردی اماکن رفاهی درمانی ورزشی ایجاد کنیم. مثلاً کشتی، والیبال یا بحث کشاورزی باید نمایشگاههای فروش برنج بگذاریم.
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
با همکاری با همه نمایندگان هم استانی مجلس این مطالبات را پیگیری کنیم و تصویب بودجه رو افزایش دهیم. بحث قطار ساحلی را پیگیر شویم و مترو از تهران به آمل.
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
ما باید با وضع قوانین و برخورد قانونی و بعد به صورت ریشهای بابت قیمت و فروش محصولات برنج و کشاورزی اقدام کنیم. دلیل دلسردی مردم را از داشتن زمین کشاورزی حل کنیم. دلیل مهاجرت رو کاهش دهیم. اگر حمل و نقل سریع شود دیگر نیاز به خرید ملک در شمال ندارند.
نظر شما